Din New York în Bucureşti, în paşi de dans

Fie că sunt făcute pur şi simplu ca hobby sau relaxare, fie că sunt necesare pentru un anume eveniment, cursurile de dans sunt din ce în ce mai căutate şi pot sta la baza unei afaceri de succes din România. Aceasta este premisa de la care au plecat Lucian şi Sarah Stănilă, 2 antreprenori care în toamna anului trecut au adus în România, prin master franciză, şcoala de dans Arthur Murray. Planul de dezvoltare al Arthur Murray vizează deschiderea a cel puţin 10 studiouri de dans în următorii 5 ani în marile oraşe din ţara noastră.
Dezvoltarea reţelei de şcoli de dans în România este realizată prin compania Ave Art Dance, deţinătoarea master francizei Arthur Murray. Doar profesorii de dans ai şcolii Arthur Murray pot deschide un nou studio. Lucian şi Sarah Stănilă deţin alte 2 francize în New York.
“Aducerea brandului Arthur Murray în România a fost o decizie naturală pentru mine, după o experiență de peste 12 ani ca instructor și owner de studiouri de dans Arthur Murray din New York. Arthur Murray este mai mult decât o școală de dans, este un spațiu premium, pentru relaxare, networking și bună dispoziție, prin dans. Până să deschidem noi studioul Arthur Murray, în România nu exista un astfel de loc, însă există un public care caută astfel de servicii” , a declarat Lucian Stănilă.
A doua cea mai veche franciză din Statele Unite, Arthur Murray este renumită în întreaga lume și este cea mai extinsă rețea de școli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise în Statele Unite, Canada, Puerto Rico, Europa, Japonia, Africa si Australia. Investiţia într-o şcoală de dans Arthur Murray se ridică la circa 200 000 euro. Istoricul brand-ului începe încă din anul 1912, prima franciză fiind deschisă în anul 1938.
Emisiuni precum „Dansez pentru tine” sau „Dansează printre stele” au stimulat cererea românilor pentru cursuri de dans. În Capitală există circa 100 de şcoli de dans însă o astfel de afacere poate reprezenta o oportunitate pentru orice alt oraş cu peste 50.000 de locuitori din România.

Articole citite

Franciza Wash Shoes, continuatoare a unei tradiții meșteșugărești autentice și cu viitor asigurat, este în permanentă extindere și asigură noi servicii care cresc profitabilitatea.
Dacă vrei să ai o afacere la cheie, cu un istoric bazat pe realitatea economică românească și cu rezultate demonstrate, franciza Wash Shoes este soluția optimă.
Trendul redescoperii vechilor meșteșuguri este validat de extinderea francizei Wash Shoes, care așteaptă ca noi parteneri să i se alăture.
Franciza Ama Green Optic, o afacere sustenabilă și în care investiția este recuperată după aproximativ jumătate de an, este o soluție de afaceri cu succes confirmat.
Retailerul polonez de proximitate Żabka, cu peste zece mii de magazine, intră pe piața din România, estimând că va deschide aproximativ 200 de unități doar în acest an.
Cele mai citite

Sistemele de franciză pot fi clasificate în moduri variate, în funcție de anumite caracteristici, dar ele sunt fundamental diferite în funcție de 3 criterii.
Franciza din Republica Moldova a mai deschis o locație în București, în locul ocupat până în vară de Andy`s Pizza.
Subway a detronat McDonald’s în topul celor mai mari fast-food-uri din întreaga lume.
Dacă vrei sa-ți deschizi o franciză bancară trebuie să ai experiență în vânzări sau să fi lucrat într-o bancă sau o societate de asigurări.
Jumbo, lanțul de magazine grecești, continuă să-și extindă rețeaua de franciză din Balcani prin deschiderea de noi unități în 2018.
Subiecte populare in Forum
Românii nu au încredere în agenţii imobiliari
Nu-i vorba de incredere in e vorba de comisionul mult prea mare pe care ti/l iau...
Mega Mall pentru mega francize
Poate vom avea si noi noroc daca se deschid atat de multe malluri...
Mega Mall pentru mega francize
Nume sonore arhicunoscute isi fac loc si pe meleagurile noastre ,poate vom intra si noi in lumea buna
Mega Mall pentru mega francize
Nimic nu este mai deprimant cand vezi spatii libere mai mult sau mai putin curate (mai frecvent varianta a doua )cu o mare eticheta DE INCHIRIAT...in provincie vezi asta la...
Românii nu au încredere în agenţii imobiliari
Cred mai degraba ca romanii nu au uncredere in banci,ele sunt cele care te jupoaie mai ceva decat camatarii.Depui bani la banci, iti dau dobanzi mici, iti trimit situatia la...
Românii nu au încredere în agenţii imobiliari
Nu am intalnit agenti imobiliari care sa nu dea dovada de profesionalism si chiar daca la inceput te mai indoiesti de bunele lor intentii o dovedesc ca sunt persoane demne de...
Din New York în Bucureşti, în paşi de dans
Si eu tot Mihai Petre l-as numi...
O franciza cu de toate
Oricat ai avea..tot mai vrei..Pacat ca numai o viata avem...