Salad Box Heilbronn, Germania
Luni
09.02.2015
O franciză care promovează un stil de viaţă sănătos şi-a găsit cu succes locul într-o piaţă dominată de lanţurile de fast food.
 

În doar zece zile, lanţul românesc de restaurante SaladBox anunţat inaugurarea a două noi unităţi, ambele deschise în sistem de franciză, una în Băneasa Shopping City şi cea de-a doua peste hotare, în oraşul Heilbronn din Germania. SaladBox s-a născut din dorinţa de a promova un stil de viaţă sănătos şi de a oferi oamenilor o alternativă pentru mâncarea de tip fast-food.

Extinderea pe piaţa germană a venit din dorinţa de a arăta şi lumii din afara României că se poate mânca sănătos. Restaurantul este deschis de Salad Box în parteneriat cu un rezident român din Germania şi dispune de aceleaşi preparate pe care le găsiţi în orice restaurant Salad Box din România“, a declarat pentru ZF Dan Isai, 28 de ani, CEO şi unul dintre acţionarii SaladBox.

Brandul este controlat prin patru firme: Salad Box, Bio Box, Strident Team SRL-D şi Emma Salad SRL-D. Ultima este cea care deţine primul punct de lucru al acestui brand în lulius Mall din Cluj-Napoca şi drepturile privind francizarea brandului.

SaladBox este una dintre cele mai mari francize din România, cu puncte de lucru în 17 oraşe din România, printre care: Cluj-Napoca, Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Ploieşti, Oradea, Timişoara, Braşov, Sibiu, Suceava, Satu Mare, Târgu Mureş, Craiova şi Târgu Jiu.

 

 


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015