Fast-food pe covorul fermecat

În prezent rețeaua Aladin numără 30 de restaurant, dintre care 12 sunt în Sofia.
Marți
10.03.2015
Un brand bulgăresc de fast-food își încearcă norocul pe piața din România.
 

Piața românească de fast-food, estimată la o valoare de peste 500.000 de euro, a crescut continuu în ultimii ani. Nu mai e niciun secret că românii sunt mari consumatori ai produselor de acest tip. În curând, vor putea testa și produsele unui alt brand. Aladin Foods, un lanț bulgăresc de fast-food, va intra pe piața românescă, potrivit deținătorului acestui business, Khaled Kharfan, scrie agenția de presă Novinite. Potrivit lui Kharfan, primul restaurant Aladin va fi deschis în București, însă compania are în vedere alte 3 orașe din țară, printre care și Giurgiu.

Primele două restaurante Aladin care vor fi deschise în România au la bază un parteneriat cu lanțul de retail nemțesc Kaufland. În prezent rețeaua Aladin numără 30 de restaurant, dintre care 12 în Sofia. Cele mai recente unități au fost deschise la Ruse, iar compania a anunțat că va continua procesul de expansiune și în Bulgaria.

Restaurantele Aladin oferă produse pe bază de pui, aripioare şi copănele picante, burgeri, doner kebab şi cartofi prăjiţi Compania deține de asemenea o fabrică de procesare la Plovdiv pentru procesare cărnii de pasăre, a pâinii și a altor produse utilizate de lanțul de restaurante.

Străzile din Capitală sunt împânzite de fast-food-uri. Acelaşi lucru este valabil şi pentru zonele de mâncare din marile centre comerciale, alese în principal datorită traficului ridicat. Principalele lanţuri de fast-food din România sunt McDonald’s, KFC şi Subway, acestora alăturându-se o serie de brand-uri mai mult sau mai puţin cunoscute. Multe dintre brand-urile de fast-food din România au ales să-şi extindă prin franciză reţelele de restaurante.  


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015