Franciza Subway înflorește primăvara

În 2015, Subway sărbătorește 50 de ani de existență la nivel mondial.
Joi
09.04.2015
În timp ce Anaf închide restaurante pe bandă rulantă, rețeaua de franciză Subway continuă expansiunea în România.
 

Ultima lună a adus rețelei Subway două noi unități: una în noul centru comercial Coresi din Brașov și una în București, în cartierul Drumul Taberei. Astfel, lanțul American de restaurante a ajuns la o reţea de 12 unităţi în Capitală şi 25 la nivel national.

Restaurantul din Capitală, cu o suprafaţă de 92 metri pătraţi, este situat pe strada Braşov, iar proprietarul francizei, Ciprian Simoiu, mai deţine unul dintre restaurantele reţelei în Sun Plaza. Inițial, franciza din Sun Plaza a fost deținută de Vlad Gutău, însă acesta a hotărât să vândă business-ul după aproximativ un an și jumătate.

Noul Subway din Drumul Taberere oferă clienților o atmosferă diferită, creată în jurul conceptului Metropolitan design, care îşi propune să aducă mai aproape de clienți atmosfera tipic newyorkeză

Proprietarul francizei din Brașov este un antreprenor în vârstă de doar 23 de ani, care a studiat în Marea Britanie, perioadă în care a descoperit modelul de business Subway. Restaurantul are o echipă formată din 15 angajați, fiind al 24-lea al reţelei în România. Brașovul este cel de-al 3-lea oraș adăugat pe harta Subway în 2015.

Suntem foarte încântați de deschiderea restaurantului din Brașov. Această inițiativă a unui tânăr antreprenor ne asigură de întregul său angajament și suntem convinși că această deschidere va marca încă un succes pentru Subway în 2015. Estimăm că 2015 va fi un an foarte important pentru expansiunea și consolidarea rețelei în România. Acest ritm de expansiune se datorează faptului că rămânem fideli misiunii noastre de a oferi o largă varietate de sandwich-uri mereu proaspete și delicioase”, a declarat Fabiola Rios de Gallegos, Marketing Manager Subway CEE și zona Mediteraneană.

Subway este prezent pe piaţa din România din 2012, când a fost deschis primul restaurant în Bucureşti, şi are în prezent 25 de unităţi în Alba Iulia, Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Sibiu, Oradea şi Braşov.

În 2015, Subway sărbătorește 50 de ani de existență la nivel mondial. Lanțul de restaurante și-a extins activitatea dincolo de granițe în 1984, când a deschis primul restaurant în afara Americii de Nord, în Bahrain – o mică insulă din Orientul Mijlociu. Astăzi, există peste 15.000 restaurante Subway în afara Statelor Unite și peste 43.579 restaurante la nivel global.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015