Afacere cu gust nipon
Unul dintre creatorii conceptului, actrița Kana Hashimoto, a ajuns în România când era adolescentă. După două decenii, împreună cu omul de afaceri Gabriel Faflei, s-a gândit să deschidă restaurante în care să ofere clienților mâncăruri autentice din țara natală, folosind ingrediente din moștenirea gastronomică tradițională, dar care să fie accesibile și cu o prezentare modernă. Prima locație astfel gândită a fost inaugurată în 2016. Oaspeții au descoperit o experiență gastronomică de neuitat, o conectare memorabilă cu aromele bucătăriei nipone.
“Ideea a fost să creăm o experiență unică în restaurant și o prezență online foarte puternică, luând în considerare nevoile clienților noștri pentru un stil de viață echilibrat. Așa a fost creat primul concept de Ramen-bar din România. Bento Sushi Ramen vine cu o selecție de supe, platouri cu sandwich-uri și sushi. Ne-am dezvoltat frumos, așa că, până acum, avem patru locații proprii și o bucătărie pentru livrări, dar și patru restaurante în Algeria și șase în Malta. Vrem să dezvoltăm și mai mult acest concept de take away fast casual restaurant. De altfel, noi credem că acesta va fi preferat de tot mai mulți oameni de afaceri, pentru că reprezintă viitorul”, a declarat Kana Hashimoto.
Japanos are o reputație solidă în piață, fiind cunoscută pentru calitatea produselor, iar misiunea sa este să ofere cel mai proaspăt și bun gust. Cele mai populare preparate ale lor sunt: ramen, bento și sushi. Fondatorii sistemului de franciză se mândresc foarte mult cu felul principal de mâncare – Ramen, rețeta specială la care folosesc yakibute (carne de porc marinata). Ramen este o supă de carne sau de pește ce conține tăiței și poate fi aromată cu sos de soia și miso. Depinzând de tip, poate conține și alte ingrediente, precum carne de porc, alge, bambus, ceapă verde, ou fiert sau ciuperci. La rândul său, bento este o gustare servită, de obicei, într-o cutie specială și constă în general, din orez, carne sau pește, zarzavaturi și murături. Sushi este tot mai cunoscut în întreaga lume, deși este relativ nou și pentru japonezi, care l-au gătit pentru prima dată la începutul secolului XIX. Preparatul este făcut din orez oțețit sau acrit, combinat cu diferite alte alimente gătite sau în stare crudă.
Meniul celor de la Japanos conține rețete integral japoneze, concepute de bucătari niponi care au deprins pasiunea pentru bucătărie de la bunici. Fondatorii Japanos vor să creeze și să promoveze mereu experiențe culinare sănătoase, autentice, cu o notă urbană. Cât despre valori, ei cred în autenticitate, accesibilitate și eficiență.
Pentru parteneri este un business operațional, iar în locația francizată nu este nevoie de bucătarul sushi. Brandul, versatil din punctul de vedere al locației, poate fi plasat în locații stradale, în clădiri de birouri sau în insule din centrele comerciale. Tododată, are o importantă componentă delivery, piața pe acest segment fiind în creștere în ultimii ani.
Japanos mizează pe experiență și bonitatea dobândită și vrea să accelereze expansiunea națională și internațională.
Cei interesați de această afacere de succes pot găsi mai multe amănunte în Catalogul de franciză postat pe portalul nostru.
Articole citite
Imaginează-ți că deții propria cafenea, un loc unde fiecare ceașcă de cafea oferă un moment de bucurie și relaxare clienților tăi. Aceasta este povestea franciza First Cafe.
Cu o notorietate în plină ascensiune, franciza Japanos caută pateneri în marile orașe ale României, țara a adoptat acest concept gastronomic nipon și l-a răspândit pe mai multe meridiane.
Franciza românească Japanos, promotoare a gastronomiei din Țara Soarelui Răsare printre europeni, a început expansiunea. Primul ei francizat, Adrian Buzlea, este convins că a făcut cea mai bună afacere alăturându-se acestei rețele.
Japanos se extinde în România, dar și în alte state. Astfel, brandul a deschis un prim restaurant în centrul Parisului, acesta fiind doar un prim pas făcut în vestul Europei.
În general, un restaurant cu sushi nu poate funcționa doar cu doi angajați, dar japonezii pot face asta!, spune directorul de operațiuni al francizei Japanos, Cristina El Majzoub.
Cele mai citite
Un joc de culoare, arome și texturi - preparatele culinare japoneze oferite de Wasabi Running Sushi ne încântă simțurile de 5 ani.
O franciză care pregătește copiii, prin joc, pentru ce îi așteaptă peste câțiva ani, caută parteneri în România. Conceptul Edukido este ascum deschis pentru antreprenorii din țara noastră.
Francizele săli de sport sunt în creștere în toată Europa, oferind modele de afaceri flexibile pentru pasionații de fitness. Aflați cum puteți să vă alăturați acestui trend.
Culoarea hainelor pe care le purtăm ne poate influenţa succesul sau insuccesul în afaceri.
La 20 de ani și-a făcut propria cafenea "5 to go" cu banii cu care ar fi trebuit să-și cumpere prima mașină
Subiecte populare in Forum
E-mail: storejwh@gmail dot com 🔥 🔥25i til salg, 2-fma til salg, køb pentobarbital online,
https://alphamegachem.com/product/buy-3-fpm-online-store/ Top forespørgsler køb peruviansk pink kokain, køb mephedron online, køb dmt online,🔥 🔥 køb o-pc, køb...
https://alphamegachem.com/product/buy-peruvian-pink-cocaine-online/ Email: storejwh@gmail dot com 🔥 🔥25i for sale, 2-fma for sale, buy pentobarbital online, 🔥 🔥buy apvp research chem online,
https://alphamegachem.com/product/buy-3-fpm-online-store/ Top queries buy peruvian pink cocaine, buy mephedrone online, buy dmt online,🔥 🔥 buy o-pce, buy peruvian...
Soluție pentru o afacere cu viitor
Buna ziua. Pot avea o așa franciza in Germania? Mulțumesc anticipat.
Schimbări strategice la Fornetti
Bună ziua! Ce pași trebuie urmați pentru acciza fornete? Va multumesc!
Pizza cu influenţe siberiene
eu totusi zic sa lasam pizza italienilor, celor care au creat-o :)) https://pizzerianapolicentrale.ro/
Crezi că e o idee bună să investești în franciza Fornetti?
Vreau sa deschid si io magazin cum procedez
Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium
Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”
Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!