Japanos, primul restaurant la Paris
Restaurantul parizian este un Ramen Bar și vine cu o vastă ofertă de ramen, dar și cu preparate calde (donburi, yakisoba, gyoza etc.), fără însă a include sushi, așa cum găsim în restaurantele din România.
Localul din capitala Franței este situat într-o zonă turistică, la câteva sute de metri de Les Halles / Luvru (1, Rue Etienne Marcel, Arondismentul 1) și se întinde pe o suprafață de 150 mp + terasă (2 etaje), putând găzdui până la 70 de persoane. Pentru a putea face această investiție, antreprenorii au așteptat mai bine de un an și asta pentru că Parisul este o piață foarte dinamică din punctul de vedere al restaurantelor. Găsirea acestui spațiu a fost o oportunitate, pentru că – de regulă – un mare impediment pentru a dezvolta o afacere în acest oraș este să obții o locație potrivită. Apoi, este vorba de îndeplinirea mai multor condiții, ceea ce presupune un nou timp de așteptare.
Planul pentru Japanos a fost încă de la început să deschidă un restaurant într-o zonă centrală a Parisului, apoi încă 2-4 în următorii ani, pentru ca mai apoi să se poată dezvolta în restul Franţei, dar şi în ţările din vestul Europei.
În cazul Japanos, diferențierea față de competiție se face pe baza designului și a conceptului locației, precum și pe cea a ingredientelor pregătite în bucătăria proprie. Astfel, stocul de supă, yakibuta, dar și peștele sunt preparate în fața clienților.
Sistemul de franciză Japanos a fost conceput cu câteva luni înainte de începutul pandemiei. Cu toate că piața HoReCa a trecut printr-o perioadă dificilă în toată această perioadă, Japanos s-a bucurat de succes și de aprecierea consumatorilor, astfel încât compania plănuiește să deschidă mai multe restaurante.
În urmă cu câțiva ani, Japanos funcționa ca orice alt restaurant japonez modern, cu mult personal. Totuși, acest lucru s-a schimbat când conducerea sa și-a dat seama că, decât să aibă zece angajați în fiecare sucursală, era mai bine să aibă zece persoane într-o bucătărie centralizată, conectată la restul sucursalelor. Datorită acestui fapt, costurile restaurantelor individuale au fost reduse și s-a rezolvat și problema lipsei de angajați, care este în prezent o problemă arzătoare nu doar în domeniul gastronomiei. În prezent, francizorul oferă francizaților 3 până la 4 livrări proaspete pe zi, produse de bucătari dintr-o bucătărie centralizată, la o fracțiune din costul angajării unui astfel de personal în fiecare locație.
În prezent, Japanos operează patru restaurante în București, dar și o franciză la Oradea.
În luna noiembrie, brandul va deschide, în orașul Al Ain (supranumit Orașul Grădinilor ) din Emiratele Arabe Unite, un nou restaurant Japanos Ramen, bento, sushi.
Oportunitatea deschiderii unui restaurant de 150 mp, cu bucătărie proprie, unde totul se face de la zero, ca în toate restaurantele Japanos, a apărut în 2021, cu prilejul participării la un târg de francize.
BUSINESS CARD JAPANOS
• Japanos, primul concept de Ramen-bar din România, este un brand modern, care preia autenticitatea Japoniei și arta de a face sushi și le transpune pe piața zilelor noastre.
• Investiție totală: bucătărie principală – 50.000 euro, echipament restaurant – 15.000 euro, mașină frigorifică – 15.000, marketing de deschidere – 5.000 euro
Articole citite
Franciza Crazy Bubble, cu zecile ei de puncte de desfacere pe tot teritoriul României, este o afacere deja consactată, cu o evoluție impresionantă în cei doar câțiva ani de la lansarea pe piața autohtonă.
Cu o notorietate în plină ascensiune, franciza Japanos caută pateneri în marile orașe ale României, țara a adoptat acest concept gastronomic nipon și l-a răspândit pe mai multe meridiane.
Franciza românească Japanos, promotoare a gastronomiei din Țara Soarelui Răsare printre europeni, a început expansiunea. Primul ei francizat, Adrian Buzlea, este convins că a făcut cea mai bună afacere alăturându-se acestei rețele.
În general, un restaurant cu sushi nu poate funcționa doar cu doi angajați, dar japonezii pot face asta!, spune directorul de operațiuni al francizei Japanos, Cristina El Majzoub.
Japanos, un brand modern, care oferă clienților de pe două continente autenticitatea culinară din Țara Soarelui Răsare, caută noi parteneri cu care să dezvolte sistemul de franciză
Cele mai citite
Centrul comercial reunește un număr impresionat de brand-uri care se dezvoltă prin franciză.
Culoarea hainelor pe care le purtăm ne poate influenţa succesul sau insuccesul în afaceri.
Te asigurăm că e una dintre cele mai bune idei! Iată de ce .... conform ultimelor raportari oficiale, lanţul Fornetti a făcut un profit de 18 milioane de lei din minipateuri şi produse de patiserie.
Jumbo, lanțul de magazine grecești, continuă să-și extindă rețeaua de franciză din Balcani prin deschiderea de noi unități în 2018.
Europa a fost întotdeauna un etalon în privința modei, iar astăzi sunt multe francize de îmbrăcăminte care oferă creativitate, calitate și o afacere de succes.
Subiecte populare in Forum
E-mail: storejwh@gmail dot com 🔥 🔥25i til salg, 2-fma til salg, køb pentobarbital online,
https://alphamegachem.com/product/buy-3-fpm-online-store/ Top forespørgsler køb peruviansk pink kokain, køb mephedron online, køb dmt online,🔥 🔥 køb o-pc, køb...
https://alphamegachem.com/product/buy-peruvian-pink-cocaine-online/ Email: storejwh@gmail dot com 🔥 🔥25i for sale, 2-fma for sale, buy pentobarbital online, 🔥 🔥buy apvp research chem online,
https://alphamegachem.com/product/buy-3-fpm-online-store/ Top queries buy peruvian pink cocaine, buy mephedrone online, buy dmt online,🔥 🔥 buy o-pce, buy peruvian...
Soluție pentru o afacere cu viitor
Buna ziua. Pot avea o așa franciza in Germania? Mulțumesc anticipat.
Schimbări strategice la Fornetti
Bună ziua! Ce pași trebuie urmați pentru acciza fornete? Va multumesc!
Pizza cu influenţe siberiene
eu totusi zic sa lasam pizza italienilor, celor care au creat-o :)) https://pizzerianapolicentrale.ro/
Crezi că e o idee bună să investești în franciza Fornetti?
Vreau sa deschid si io magazin cum procedez
Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium
Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”
Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!