McDonald’s pentru vegetarieni

În următorii 3 ani McDonald’s vrea să-și dubleze numărul de restaurante din India.
Joi
06.09.2012
Fast-food-urile vor fi deschise în două centre de pelerinaj din India.
 

McDonald's va deschide în anul 2013, în India, primele două restaurante complet vegetariene ale rețelei. Lanțul de fast-food încearcă să se dezvolte pe o piață unde vacile sunt considerate animale sfinte, iar consumul de carne de vită este interzis, scrie Financial Times. Restaurantele vor fi deschise în orașul Amritsar, unde se află Templul de Aur, cel mai important centru religios al sikhnilor, și în Katra, punctul de plecare pentru hindușii care vizitează altarul din munți al Vaishno Devi.

Deși este cunoscut la nivel mondial pentru hamburgerii din carne de vită, McDonald's nu oferă produse din carne de vită în nici unul dintre cele 271 de restaurante pe care le are în prezent în India. Pe lângă meniurile vegetariene pe care McDonald's le servește în această țară, produsul principal îl reprezintă burgerii din carne de pui.

McDonald's nu este singurul fast-food care scoate carnea din meniurile restaurantelor din India. Subway, cel mai mare lanț fast-food din lume, cu un număr de 280 de unități în India, a deschis în septembrie primul restaurant vegetarian din această piață, în cadrul unui campus universitar din localitatea Punjab.

Domino's Pizza are de asemenea câteva restaurante complet vegetariene în apropierea localităților Mumbai și Gujarat din India, zone ale căror locuitori respectă tradiția religiei Jainism (Jain Dharma).

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/1/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015