Francizele nominalizate la premiile Food & Bar 2012

Subway, intrat pe piața locală în aprilie 2012, ar putea câștiga premiul aferent categoriei „Cel mai bun Quick Service Restaurant”.

Foto: Subway Upground Pipera

Vineri
16.11.2012
Cele mai mari lanțuri de fast-food din lume concurează la categoria „Cel mai bun Quick Service Restaurant”.
 

Cea mai mare parte a francizelor care se dezvoltă pe piaţa locală aparţin domeniul gastronomic. Pe 28 noiembrie 2012, la hotelul Howard Johnson din Bucureşti, va avea loc ce-a de-a cincea ediţie a decernării Premiilor Food & Bar. În cadrul evenimentului vor fi desemnate cele mai bune afaceri din domeniul horeca: restaurante, cafenele, baruri şi firme de catering şi delivery din România. Companii reprezentative pentru sistemul de franciză din România au fost nominalizate la categorii ca „Cel mai bun restaurant cu specific străin” sau „Cel mai bun Quick Service Restaurant”.

Participarea companiilor mamă, respectiv a francizorilor la aceste evenimente ajută la promovarea întregii reţele de franciză. Premiile obţinute pot funcţiona ca o campanie publicitară de pe urma căreia beneficiază fiecare francizat în parte.

Ce premii ar putea câștiga francizele

  • Subway, KFC, McDonald's, Quasi Pronti, Wienerwald, Gregory's, Wu Xing sunt nominalizaţi la categoria „Cel mai bun Quick Service Restaurant”.
  • Domino's Pizza, Pizza Hut Delivery, Trenta Pizza și Jerry's Pizza ar putea câștiga premiul aferent categoriei ”Cea mai bună companie de delivery”.
  • Trattoria Il Calcio și Hard Rock Cafe sunt nominalizate la categoria ”Cel mai bun restaurant cu specific străin – casual”.
  • Starbucks, Gloria Jean's, Pascucci și McCafe ar putea primi distincția de ”Cea mai bună cafenea”.
(L.N.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015