Intrat pe piața din România în aprilie 2012, Subway deține în prezent nouă restaurante în România: cinci în București și câte unul în Iași, Cluj, Pitești și Timișoara.
Vineri
23.11.2012
Un fost bancher a investit 150.000 de euro în noul restaurant din centrul Bucureștiului.
 

Cel mai mare lanț de fast-food din lume a deschis în această săptămână o nouă unitate în Capitală, la parterul magazinului Cocor. Noul francizat al rețelei este Constantin Degeratu, un fost bancher, cu o experiență de 18 ani în domeniu. Ultima poziție ocupată de acesta a fost cea de Director al Diviziei de Corporate Banking al uneia dintre băncile din top 10 din România.

”Constantin Degeratu este unul dintre primii francizați Subway, contractul cu acesta fiind semnat în vara anului 2011. El a profitat de această oportunitate în condițiile în care piața se îndreaptă către o direcție în care Subway este unul dintre cei mai puternici jucători. Investiția în Subway Cocor s-a ridicat la 150.000 de euro și suntem mândri să anunțăm deschiderea noului restaurant din centrul Capitalei”, a declarat pentru Franchising.info.ro, Rumen Radev, agent dezvoltare Subway.

Fiecare restaurant Subway aparține francizatului care îl operează. Costul licenței necesare pentru deschiderea unui restaurant Subway este de 7.500 de euro. Dacă un francizat al rețelei vrea să-și deschidă mai multe unități, taxa pentru obținerea licenței se reduce la jumătate, respectiv 3.750 de euro, pentru următoarele restaurante pe care le va inaugura. Investiția totală într-un restaurant, care cuprinde costuri legate de locație, echipament și construcția acestuia poate ajunge la 100.000 de euro.

Intrat pe piața din România în urmă cu aproximativ jumătate de an, în aprilie 2012, Subway deține în prezent nouă restaurante în România: cinci în București și câte unul în Timișoara, Pitești, Iași și Cluj. La nivel internațional, compania deține peste 37.000 de restaurante, fiind cel mai extins lanț de restaurante fast-food din lume. Toate facilitățile Subway funcționează ca rețea de franciză.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015