Premiul pe care reprezentanții Hard Rock International din Orlando, Florida l-au trimis echipei de la București constă într-o chitară Fender unicat, pictată manual, care va fi expusă în incinta restaurantului din Herăstrău.

Sursa foto: Hard Rock Cafe Bucharest

Marți
11.12.2012
Hard Rock Cafe București a fost desemnat cel mai performant restaurant din întreaga rețea de franciză.
 

La finalul acestui an, franciza Hard Rock Cafe București a primit din partea Hard Rock International premiul Top Of The Rock. Distincția a fost acordată restaurantului din Capitală pentru cele mai bune rezultate financiare, implicare socială și performanțe în vânzări. Rețeaua Hard Rock reunește o rețea de 139 de unități în 53 de țări din întreaga lume.

”Am dovedit încă o dată că echipa noastră de la București este capabilă să facă față celor mai exigente standarde, motiv pentru care îi felicit și le mulțumesc tuturor celor care fac parte din familia Hard Rock Cafe, fie că sunt angajați, clienți sau fani ai brand-ului”, a declarat Adrian Hulubescu, General Manager Hard Rock Cafe București.

În urma distincției primite, restaurantul Hard Rock Cafe București a devenit membru al ”Performance Hall of Flame”, o listă exclusivistă a câștigătorilor Top Of The Rock, din care mai fac parte Hard Rock Cafe Detroit, Hard Rock Cafe Bali, Hard Rock Cafe Malta ș.a.

Hard Rock Cafe a fost fondat în 1971, la Londra, de către doi americani: Isaac Tigrett și Peter Morton. Numele brand-ului a fost preluat de la un album al formației The Doors. Hard Rock Cafe Herăstrău a fost deschis pe 21 ianuarie 2008, fiind cel de-al 144-lea restaurant din lume și totodată unul dintre cele mai mari din Europa.

Recent, restaurantul a fost desemnat ”Cel mai bun restaurant străin casual” din România în cadrul Galei Food&Bar 2012. Master franciza Hard Rock pentru România este deținută de compania Midi Development și a fost achiziționată pe 20 de ani.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015