Primăvara începe împreună cu familia

”La Multi Ani!” tuturor femeilor, tuturor mămicilor! Zâmbetul este cel mai frumos accesoriu pe care îl putem avea în aceste zile dedicate nouă, femeilor, așa că nu uitați să fiți mereu cu zâmbetul pe buze!” - Gabriela Găvojdea, Master Francizat Quasi Pronti România.
Miercuri
05.03.2014
Gabriela Găvojdea, Master Francizat Quasi Pronti România, ne transmite să zâmbim mult în această perioadă.
 

Ce semnificație au pentru Dvs. zilele de 1 și 8 Martie?
Semnificația obișnuită a acestor zile, mai exact un motiv de bucurie pentru că vine primăvara și odată cu aceasta și florile, respectiv mărțișoarele cadou care ornează întreaga casă :-) . Am păstrat la loc de cinste primul mărțisor confecționat manual de una dintre fetițele mele, mărțișor care are o semnificație aparte pentru mine deoarece știu că a fost creat cu toată dragostea de mânuțele ei gingașe.

Ce mesaj aveți pentru femeile din România cu ocazia zilei de 8 Martie, în special pentru mămici?
Să nu uite că fiecare moment al vieții trebuie trăit din plin și să profite de aceste zile dedicate femeilor din întreaga lume pentru a zâmbi si pentru a se bucura de iubire și apreciere din partea celor dragi. O admir foarte mult pe Regina Elisabeta a II-a datorită implicării ei în organizațiile de caritate și consider că orice femeie poate câștiga propriul rang regal prin comportamentul și activitățile ei, fie în cadrul familiei, fie în cercul de prieteni sau la serviciu.

Gabriela Găvojdea este Master Francizat Quasi Pronti România. Într-un interviu acordat portalului nostru ne-a povestit totul despre rețeaua de restaurante care ne oferă preparate culinare delicioase din bucătăria italiană în doar două minute. Îi mulțumim încă o dată Gabrielei pentru că s-a alăturat campaniei noastre Săptămâna Femeii!


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015