Fornetti Food & Beverage

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

Franciza FFB vine ca o alternativă modernă și ca soluție fiabilă pentru domeniul patiseriei din România și nu numai. Gândită ca o locație pentru tineri, cu magazine spațioase, dotate cu mese și scaune, Fornetti Food&Beverage își propune să aducă un aer nou magazinelor tradiționale de patiserie din România și să fie perceput ca un loc pentru tineri. Ca soluții de food, pe lângă tradiționalele produse de patiserie, FFB aduce o gama variată de sandwich-uri gândite după rețete proprii, sandwich-uri proaspete, fresh, făcute pe loc, în magazin pandișpanuri. Gama food este îmbunătățită și de pizza, iar pentru a întregi gama sortimentală, FFB propune și o gamă unică în România, de produse cu un conținut scăzut de zahăr numite BakeFitt. Nu vor lipsi băuturile răcoritoare, sortimentele de cafea, produsele lactate și o variată opțiune de produse de panificație.

https://www.youtube.com/watch?v=rqwdbNp-otQ

Unitati personalizate

2 magazine în Ungaria (Budapesta)

Unitati in sistem de franciza

1 magazin deschis în Timișoara în 02.11.2017

4 magazine în Ungaria (3 în Budapesta, 1 în Gyor) 

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

FFB – Fornetti Food&Beverage pune la dispoziția francizatului toate informațiile necesare și tot suportul necesar în amenajarea spațiului, inclusiv după deschidere. Odată ales spațiul, reprezentanții FFB vor oferi soluții de proiectare și design a magazinului conform identității vizuale a brandului. Soluția de mobilier precum și amenajarea acestuia la locație vor fi oferite de francizat. Instruirea angajaților și predarea tuturor informațiilor referitoare la produse și franciză se vor face atât înainte de deschiderea magazinului cât și după, menținând o permanentă și fructuoasă comunicare. Dotarea spațiului cu materiale de marketing, soluții pentru social media sau alte tipuri de promovare se vor face exclusiv de către francizor.


Investitie totala, asteptari

Aproximativ 650 EURO/mp


Cerinte de baza

Locația ideală pentru un magazin FFB este un spațiu intens tranzitat, în centrele orașelor mari sau spații comerciale. Suprafața minimă este de 65mp. 


Informatii despre francizor

Fornetti România

Satchinez, DC Hodoni-Dudeștii Noi, km. 5, nr.384, jud. Timiș

+40 720 555 600

Ioan.magheti@fornetti.ro

facebook.com/Fornetti.Food.Beverage.Romania/

Persoana de contact pentru candidati

Dl. Ioan Magheți

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre Fornetti Food & Beverage.

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.