Ce cadou le-a făcut Subway românilor de ziua lor

Subway concurează în Galeria Comercială Auchan Titan cu Dominium Pizza, Springtime, Pizza Hut, dar și cu principalul său rival, McDonald’s.
Marți
04.12.2012
Subway, cel mai mare lanț de restaurante lume, a deschis un nou restaurant în București de Ziua Națională a României.
 

Pe 1 Decembrie Subway a deschis un nou restaurant în Capitală, în Galeria Comercială Auchan Titan, în vecinătatea unuia dintre principalii săi rivali, McDonald's. Noul restaurant este ce-a dea zecea unitate pe care Subway a inaugurat-o în România și cea de-a șasea din București. Pentru următorii patru ani, lanțul de fast-food vizează să ajungă la un număr de 40 de unități pe piața românească.

La nivel internațional, Subway deţine peste 37.000 de restaurante, în 99 de ţări și este cel mai mare lanţ de restaurante fast- food din lume. ”93% dintre restaurantele Subway deschise la nivel internațional au succes. Aceste calcule nu sunt făcute de noi, ci de instituții specializate care monitorizează acest business”, a declarat pentru Franchising.info.ro, Rumen Radev, agent dezvoltare Subway.

Intrat pe piața românească în aprilie 2012, Subway a deschis până în prezent 9 restaurante în România, dintre care cinci în București: în zona Piața Victoriei, în Sun Plaza, în Upground Business Center din Pipera, la parterul magazinului Cocor, în Galeria Comercială Auchan Titan și patru în țară: în Timișoara, Pitești, Cluj și Iași. Lanțul de fast-food va deschide o unitate și în centrul comercial Carrefour Orhideea.

Subway se dezvoltă pe piața românească prin franciză. Costul licenței necesare pentru deschiderea unui restaurant Subway este de 7.500 de euro. Dacă un francizat al rețelei vrea să-și deschidă mai multe unități, taxa pentru obținerea licenței se reduce la jumătate, respectiv 3.750 de euro, pentru următoarele restaurante pe care le va inaugura. Investiția totală într-un restaurant, care cuprinde costuri legate de locație, echipament și construcția acestuia poate ajunge la 100.000 de euro.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015