Afacere din moşi-strămoşi

Povestea simigeriilor Petru începe în anul 1939, când un strămoş al familiei care administrează astăzi reţeaua de covrigării deschidea prima brutărie – simigerie Petru. Strănepoţii lui Petru ne oferă, din 2009, produse care respectă reţeta de familie, cu o tradiţie de trei sferturi de veac. Gustul de odinioară al covrigilor este în continuare în topul preferinţelor românilor dovada fiind dată de numărul extins al simigeriilor Petru, care s-au extins prin franciză în toate colţurile ţării.
Un covrig, fie că este simplu, cu sare, mac, ciocolată sau transformat în covridog este deseori alegerea preferată de românii care vor să-şi astâmpere foamea cu o gustare luată pe fugă. Simigeriile Petru vin în întâmpinarea antreprenorilor care doresc o afacere în acest domeniu cu un sistem de franciză care, potrivit reprezentaţilor companiei, „reflectă un amestec de experienţă, tradiţie, gust şi rigoare pentru calitate”.
„Pentru a vă ajuta să iniţiaţi afacrea şi să păstraţi standardele Simigeriei Petru, vă vom oferi un training iniţial pentru Dvs în calitate de francizat, pe care să îl efectuaţi mai departe cu echipa la noul punct”, arată reprezentanţii Petru în descrierea sistemului de franciză.
Pentru a deschide o simigerie Petru este nevoie de un spaţiu cu dimensiuni de aprox. 25-40 mp, într-o zonă cu trafic pietonal intens. Valoarea aproximativă a investiţiei pentru franciza Petru este de circa 20.000 de euro, iar aceasta poate fi recuperată în circa 8-12 luni.
Covrigăriile au un potenţial ridicat de dezvoltare, în toate oraşele cu o populaţie de peste 10.000 de locuitori. Covrigii sunt consumaţi de toate categoriile sociale, sunt de post, iar gama diversificată de produse din care poţi alege: cu mac, ciocolată, mere, caşcaval etc creşte numărul de consumatori ai acestui produs. În afară de Petru, a altă simigerie care se dezvoltă în sistem de franciză este Luca.

Articole citite

Una dintre cele mai flexible francize gastronomice românești, Famous Waffles, oferă antreprenorilor posibilitatea să i se alăture în condiții deosebit de avantajoase.
Când vorbești despre franciza Leonidas, constați că amestecul de rafinament, tradiție și profitabilitate îți oferă tot atâtea argumente pentru a te alătura acestei rețele internaționale.
Lanțul american de restaurante în franciză Wendy's și-a îndreptat atenția către dezvoltarea de jocuri de aventură bazate pe teme fast-food, ca parte a unei campanii de marketing inteligente.
Cu o experiență de două decenii în cadrul McDonald's România, în 2016, Constantin Puiu a preluat afacerea Hello Donuts și a transformat-o într-un brand innovator, cu identitate puternică și potențial internațional.
Cu două decenii în urmă, românul Andrei Fâciu, creatorul Pizzamania, a avut ambiția nu doar să facă o pizza italiană autentică, ci și să ofere celor pasionați de gastronomie posibilitatea să creeze acest deliciu universal, folosind rețetele originale.
Cele mai citite

Franciza RO este o prezență unică pe piața din România, atât prin concept, cât și prin apartenența la cea mai mare companie autohtonă de comerț cu produse petroliere, OSCAR Downstream.
Franciza din Republica Moldova a mai deschis o locație în București, în locul ocupat până în vară de Andy`s Pizza.
În urmă cu patru ani, trei prieteni au inaugurat în România Easywash Laundromat Concept, o spălătorie de rufe self service cu program non-stop
Francizele săli de sport sunt în creștere în toată Europa, oferind modele de afaceri flexibile pentru pasionații de fitness. Aflați cum puteți să vă alăturați acestui trend.
Au trecut 17 ani de când McDonald’s deschidea prima unitate în franciză din România.
Subiecte populare in Forum
Povestea din cutie
Asa este daca ai sanatate le ai pe toate..Cat despre stilul de viata sanatos e f greu....
Povestea din cutie
Numai cat auzi 'STIL DE VIATA SANATOS " si atentia iti este acaparata.Cel mai de pret lucru este sanatatea si pe urma vin toate
Povestea din cutie
Suntem prea saraci ca sa nu ne pese cum ne alimentam daca asta inseamna sanatate atunci numarul adeptilor este sigur in crestere
Concept franţuzesc cu iz moldovenesc
La moldoveni este toata nadejdea,la Prut si dincolo ....
Concept franţuzesc cu iz moldovenesc
Lumea buna a micului Paris...a ramas in urma dar parfumul manierelor elegante reinvie si de ce sa nu ajunga si la ....Iasi
Cum ajungi de la una, la 10 francize
Trebuie sa ai mare curaj daca maresti incasariele prin marirea numarului puncteleor de desfacere este o metoda pe care nu oricine are curajul s-o aplice ,cu atat mai mult o...
Cum ajungi de la una, la 10 francize
Buna ziua, Unde aveți predominant punctele de lucru? În centre comerciale sau stradal? Multumesc.
Inspirat de colonelul Sanders
Din start figura romanului este mult mai simpatica deci nu poate fi vorba de copie,logo-ul lui dormi cu el sub perna,trebuie sa castige in instanta,felicitari