Dnipro-M

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

DNIPRO-M: EXPERȚII ÎN SCULE ELECTRICE

Dnipro-M este o companie ucraineană care produce și vinde scule electrice pentru nevoi profesionale, grădinărit și treburi gospodărești. Este cel mai mare lanț de magazine de scule electrice din Ucraina, cu peste 270 de magazine deținute de companie și 235 de magazine în franciză în 276 de orașe din Ucraina și din străinătate.

Compania a fost fondată în 2011 și de atunci a crescut pentru a deservi peste 2,5 milioane de clienți. Mai mult, Dnipro-M are cea mai puternică prezență online în comparație cu concurența, site-ul său primind peste 25 de milioane de vizitatori pe an.

ARGUMENTELE NOASTRE CHEIE

 • O gamă largă de scule electrice: Dnipro-M oferă o mare varietate de scule electrice, de la burghie și ferăstrău, până la mașini de tuns iarba și generatoare.
 • Clientul nostru nu plătește niciodată în exces: Dnipro-M menține o politică de preț mediu, menținând în același timp un nivel ridicat de calitate.
 • Echipă puternică: Dnipro-M are o echipă de peste 2.000 de angajați care se angajează să îmbunătățească continuu oferta astfel încât consumatorii să fie mulțumiți.
 • Serviciu excelent pentru clienți: Dnipro-M este cunoscut pentru serviciul său eficient și receptiv. Scopul nostru este să rezolvăm orice problemă pe care clienții le-ar putea avea cât mai rapid și fără durere posibil. Ne dorim ca clienții noștri să fie atât de mulțumiți de serviciile noastre încât să uite că au avut vreodată o problemă.

SCOPUL NOSTRU

Pentru a da putere oamenilor să creeze și să îmbunătățească lumea cu propriile mâini și cu plăcere. Procedând astfel, sperăm să promovăm o cultură a măiestriei.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Am înființat Dnipro-M pentru a oferi o gamă largă de instrumente fiabile și convenabile, selectând cele mai avansate tehnologii din lume și cei mai buni producători pentru implementarea lor.

Creăm Saloane de Măiestrie online și offline cu servicii impecabile și o atmosferă prietenoasă, unde, simplu și profesional, oricine poate afla orice vrea despre scula electrică pe care vrea să o folosească.

PRODUSELE DNIPRO-M

În fiecare zi, 7.000 de clienți înregistrați aleg instrumentele noastre pentru muncă, creativitate și uz casnic.

Instrumentul întruchipează dorințele profesioniștilor. Cu tehnologii inovatoare de producție, uneltele noastre sunt o soluție echilibrată atât pentru utilizatorii profesioniști, cât și pentru cei casnici în ceea ce privește prețul și calitatea. Sortimentul mărcii oferă în prezent peste 1.450 de unelte și accesorii din 200 de grupuri de produse, inclusiv unelte fără fir și electrice, echipamente de sudare, de grădină. , unelte de mână și consumabile.

Departamentul nostru de cercetare și dezvoltare lucrează în mod constant pentru a crea noi modele și pentru a le îmbunătăți pe cele existente. Peste 100 de ingineri și designeri sunt dedicați acestei sarcini și lucrează în strânsă colaborare cu partenerii noștri de producție. Uneltele noastre sunt produse în peste 200 de fabrici de înaltă tehnologie din șase țări: India, Turcia, Polonia, Taiwan, Ucraina și China.

MAGAZINELE DNIPRO-M

Pentru a înțelege cu adevărat ce este Dnipro-M, este esențial să vizitați unul dintre magazinele sale. Aceste magazine, pe care le numim și „Saloane de Măiestrie” sunt locuri cu o atmosferă unică și design vibrant. În ele, toată lumea poate experimenta satisfacția de a lucra cu instrumente și poate primi consultanță profesională.

CE OFERĂ DNIPRO-M?

 • o garanție de la 3 ani până la nelimitată. Aceasta înseamnă că sunteți acoperit pentru orice defecte ale instrumentului timp de cel puțin 3 ani, chiar dacă nu aveți chitanța sau ambalajul. Unele dintre instrumentele noastre au o garanție de 5, 10 sau nelimitată.
 • 3 zile pentru rezolvarea problemelor instrumentului sau schimbarea cu unul nou. Vom face totul pentru a vă rezolva problema cu un instrument în termen de 3 zile sau îl vom înlocui gratuit.
 • Magazin monobrand. Aceasta înseamnă că vindem doar unelte Dnipro-M. Acest lucru vă asigură că obțineți instrumente de înaltă calitate de la un brand de încredere.
 • Politica de returnare în 60 de zile. Aceasta înseamnă că puteți returna orice instrument la Dnipro-M pentru o rambursare completă în termen de 60 de zile de la cumpărare.
 • Testarea sculelor. Testați și comparați instrumentele pentru a alege cea mai potrivită opțiune pentru dvs.

Unitati personalizate

Peste 270 de magazine proprii în Ucraina

Unitati in sistem de franciza

Din 2018, Dnipro-M exportă scule electrice în Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Letonia, Lituania, Estonia, Armenia, Georgia și Republica Moldova.

Dnipro-M este lider în clasamentul celor mai profitabile francize din Ucraina din 2021, cu investiții începând de la 50.000 de dolari.

În 2022, Dnipro-M s-a clasat pe locul trei pe lista Forbes a celor mai populare francize din Ucraina, după ce a deschis 60 de magazine în doar un an.

În 2023, Dnipro-M și-a consolidat mulții ani de experiență și a început să dezvolte francize în Europa. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari lanțuri de scule electrice din Europa de Est, cu 270 de magazine deținute de companie și 235 de magazine francizate în Ucraina, Polonia, Republica Cehă, Armenia și Georgia.

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

MODEL DE AFACERI LA CHEIE

Standarde de lucru gata făcute, instrumente de vânzări, sistem de instruire care sunt deja implementate în rețeaua corporativă și produc rezultate.

PREGATIREA PERSONALULUI

Furnizați în mod regulat materiale și un sistem de instruire și dezvoltare pentru personalul dumneavoastră în cunoștințele despre produse, abilitățile de vânzări și tehnicile de management.

SUPORTUL COMPANIEI

 • Selectarea unei locații strategice și profitabile pentru franciza dvs.
 • Efectuarea de cercetări de piață pentru a înțelege nevoile clienților noștri țintă.
 • Sprijinirea echipei pentru începerea activității
 • Adaptarea designului și merchandising-ului magazinului dumneavoastră astfel încât să fie în concordanță cu brandul Dnipro-M.
 • Realizarea de evenimente pentru promovarea magazinului și atragerea clienților.
 • Oferirea de asistență de marketing online și offline pentru a vă ajuta să ajungeți la clienții țintă.
 • Manager personal de performanță care vă va oferi sprijin și îndrumări continue.

PREȚURI COMPETITIVE

Dnipro-M va ajuta la formarea de prețuri competitive și oferte promoționale și va monitoriza constant relevanța prețurilor pentru a stimula creșterea vânzărilor.

REȚEAUA ESTE CHEIA SUCCESULUI

„Vindem scule din 1999. De multă vreme, am simțit că clienții noștri aveau nevoie de un instrument care să îmbine prețul cu calitatea. În 2011, am înființat Dnipro-M pentru a răspunde acestei nevoi. Următorul nostru pas a fost să găsim o modalitate de a face produsele cât mai accesibile clienților noștri.

În 2017 am deschis primul magazin Dnipro-M. Am realizat rapid că clienții doreau să experimenteze instrumentele înainte de a le cumpăra. Pe măsură ce deschideam mai multe magazine, tot mai mulți clienți au venit la noi, dornici să afle mai multe. Au fost atât de impresionați de oferta noastră, cât și de prețurile competitive, astfel încât au trecut de la cumpărarea de la mărci „renumite” la Dnipro-M. Logo-ul nostru portocaliu a devenit familiar în fiecare cartier al fiecărui oraș ucrainean”, spune Oleksandr Kolisnyk, proprietarul companiei.

Un lanț de magazine poate oferi o serie de beneficii atât pentru afaceri, cât și pentru clienți.

Pentru afaceri:

 • Magazine recunoscute: unitățile noastre sunt ușor de recunoscut, situate în locuri convenabile unde este cea mai mare probabilitate să fie găsite de clienți.
 • Creșterea rapidă a bazei de clienți: atragerea constantă de noi clienți, amplasarea fiind convenabilă din punct de vedere geografic.
 • Strategie de publicitate unificată: o strategie de publicitate unificată poate ajuta la economisirea fondurilor pentru marketing și promoții.
 • Costuri reduse și riscuri minime: prin distribuirea bunurilor și resurselor între magazine, un lanț de magazine poate reduce costurile și riscurile.

Pentru Clienți:

 • Magazine amplasate convenabil: clienții apreciază magazinele care sunt situate în locuri convenabile.
 • Gamă largă și actualizată constant: clienții doresc să poată găsi produsele de care au nevoie într-un lanț de magazine.
 • Standarde uniforme, servicii, prețuri și calitate înaltă a serviciilor: clienții se așteaptă la același nivel de servicii, indiferent de magazinul pe care îl vizitează într-un lanț.

Investitie totala, asteptari

Condiții - deschiderea propriei rețele de 5 magazine monobrand:

 • 250.000 EUR Investiții inițiale, inclusiv:
 • 150.000 EUR Achiziție de bunuri
 • 100.000 EUR Alte cheltuieli:
  • Reparatii,
  • Decor,
  • Echipamente și software,
  • Chirie,
  • Cheltuieli cu personalul
  • Materiale publicitare
 • Fără redevențe / taxe de franciză în primul an de cooperare.

Cerinte de baza

Franciza Dnipro-M este pentru tine, dacă ai următoarele calități:

 • Leadership: Ești capabil să stabilești obiective și să-i motivezi pe alții să le atingă.
 • Ospitalitate: Îți place să interacționezi cu oamenii și să-i faci să se simtă bineveniți.
 • Pasiune: Ești entuziasmat de marca Dnipro-M și de produsele sale.
 • Munca în echipă: Ești capabil să lucrezi bine cu ceilalți și să construiești o echipă coerentă.
 • Perspectivă în afaceri: Ai abilitățile și cunoștințele necesare pentru a conduce o afacere de succes.
 • Deschidere la minte: Ești dispus să înveți și să explorezi lucruri noi.

Informatii despre francizor

Dnipro-M Franchise

Novokostiantynivska St, 9А, Kyiv, Ukraine

+38 067 510 77 40

franchise.eu@dnipro-m.ua

dnipro-m.info

Persoana de contact pentru candidati

Tulei Alex

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre Dnipro-M.

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.